Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Прав си мой далечни американски приятелю.
    Сега видях че съм допуснал една огромна съществена грешка!
    А тя е в отговора ми на Колето.

"Няма слава само в 159"-звучи сякаш съм искал да кажа че се троши във всички автомобили с този двигател.Всъщност съкровената ми мисъл беше,че този двигател:- Няма слава,а има такава само в 159.

Мир Вам бели лосе!
    Грешката в изказа е моя.
    Тъй де, преди се разбираше баш обратното.
    А каква е разликата с Крома-та, че в едната да се троши, а в другата - не?
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• приема се.
      Карай да върви, нали трябва сервизите хляб да имат, мн се чупи, не си купувайте никога 2.4...даже и алфа
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        Тъй де, преди се разбираше баш обратното.
        А каква е разликата с Крома-та, че в едната да се троши, а в другата - не?
        При Крома е променена малко охладителната система,вероятно заради предния кош

---------- Post added at 09:54 ---------- Previous post was at 09:54 ----------

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        2.4 на 166 и 159 са доста различни доколкота знам аз, или греша?
        Има 166 с Евро 4 двигател с вихрови клапи в колектора като на 159,ама е 185 к.с.
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Абе .. на Кромата как е окачването и ходовата част .. некой да каже. По здрава ли е от на 159 или е по-лабава. Щото аз от 159-ката съм адски доволен.
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
            При Крома е променена малко охладителната система,вероятно заради предния кош

---------- Post added at 09:54 ---------- Previous post was at 09:54 ----------

Има 166 с Евро 4 двигател с вихрови клапи в колектора като на 159,ама е 185 к.с.
            Това прави ли го по-некачествен от версията със 175 коня? Щото аз тоя двигател със 185 коня съм го срещал само в най-последните екземпляри - от 2006-та.
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
              Абе .. на Кромата как е окачването и ходовата част .. некой да каже. По здрава ли е от на 159 или е по-лабава. Щото аз от 159-ката съм адски доволен.
              Отпред да, отзад не

---------- Post added at 19:20 ---------- Previous post was at 19:19 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Това прави ли го по-некачествен от версията със 175 коня? Щото аз тоя двигател със 185 коня съм го срещал само в най-последните екземпляри - от 2006-та.
              Отде да знам бе Коле, нямам наблюдения

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=64e5yr

Малко скъпичка ми се струва... И не е вагон...
                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Скъпичка, ти за колко искаш за 8к лв ли да е колега?
                  sigpic

Comment

• Цената е добра, но само ако може да се провери състоянието на колата.

Comment

• Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                      http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=64e5yr

Aко е на реални км. и в добро състояние,цената си е съвсем нормална

Comment

• Е да, това е така, макар че като гледам износването по алуминиевата лайсна на шоф. врата и по шоф. седалка, не съм убеден колко са реални. Но факт е че трябва да се види.

---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 16:47 ----------

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                        Скъпичка, ти за колко искаш за 8к лв ли да е колега?
                        Не не искам за 8к, но все пак има някаква средна цена на пазара и за коли 2006-2007 година тя е около 10 000лв.
                        От 34 обяви в Мобиле.бг над 20 са с цена под 10000, а още почти 10 са малко над 10 000. Ето я сметката.

2 бона отгоре са си 20% по висока цена, значи трябва да е 20% повече кола, нали така?

Аз съм наясно защо ми задаваш твоя въпрос и повярвай ми, и мен ме беше яд от ниските цени на 156 допреди месец. С удоволствие бих продал моята с няколко хиляди отгоре, ама не става.

Всъщност пък - да, искам за 8к, даже за 6к, ама няма...

Ето тази - http://www.cars.bg/c650743 беше по скъпичка, ама явно човека вижда че не се случват нещата. С така дадената нова цена, много сериозно ме кара да се замисля и да прежаля липсата на кожа... ТОВА е добра кола, тя и по снимките си личи, не смятате ли?
                        Last edited by Yavor; d.m.y г., 17:02.
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• Колега, не си ме разбрал...аз нямам притеснения за моята каляска, аз и намерих купувач много бързо, и то за много сносна цена, но се отказах да я продавам по други съображение.
                          Просто нормална цена според мен си е това.
                          sigpic

Comment

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=64e5yr

Поизносеничка тук-там, ама пак може да е читава. Цветът не е сив според мен, ами тъмно златист, което е уникално. На Иво Кросвагона е такъв и е страхотен!
                            Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                            Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                            JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Е да, това е така, макар че като гледам износването по алуминиевата лайсна на шоф. врата и по шоф. седалка, не съм убеден колко са реални. Но факт е че трябва да се види.

---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 16:47 ----------

Не не искам за 8к, но все пак има някаква средна цена на пазара и за коли 2006-2007 година тя е около 10 000лв.
                              От 34 обяви в Мобиле.бг над 20 са с цена под 10000, а още почти 10 са малко над 10 000. Ето я сметката.cu

2 бона отгоре са си 20% по висока цена, значи трябва да е 20% повече кола, нали така?

Аз съм наясно защо ми задаваш твоя въпрос и повярвай ми, и мен ме беше яд от ниските цени на 156 допреди месец. С удоволствие бих продал моята с няколко хиляди отгоре, ама не става.

Всъщност пък - да, искам за 8к, даже за 6к, ама няма...

Ето тази - http://www.cars.bg/c650743 беше по скъпичка, ама явно човека вижда че не се случват нещата. С така дадената нова цена, много сериозно ме кара да се замисля и да прежаля липсата на кожа... ТОВА е добра кола, тя и по снимките си личи, не смятате ли?
                              Тая изглежда добре,близначка на мойта, не видях коя година е, но е странно че е с уреди като на ТИ.Ако е на реални км.направо незнам какво се чудиш, като покараш с този салон ще се увериш колко е удобен, пък ако не ти харесва салон се сменя лесно.
                              Last edited by Mury; d.m.y г., 21:35.

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                                пък ако не ти харесва салон се сменя лесно.
                                Сменя се лесно, ама трудно се намира
                                Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                                Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                                JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Working...
                                X